Marloes Kiezebrink

Freelance Animator en Illustrator

MarloesAl heel mijn leven ben ik graag creatief bezig: knutselen, tekenen, karakters ontwerpen en fantasiewerelden verzinnen. In 2007 begon ik dan ook aan een creatieve opleiding aan het AKV St. Joost te Breda.

Na een algemeen eerste half jaar ging mijn voorkeur al snel uit naar de richting Media en koos ik vanaf het tweede jaar voor de opleiding "Animatie". In 2011 behaalde ik mijn bachelor diploma met de afstudeerfilm "De postbode die nooit post kreeg".

Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam als freelance animator en illustrator en werk ik vanuit Almkerk. Ik maak voornamelijk 2d karakter animatie, bedrijfsfilmpjes en motion graphics. De grotere projecten waar ik aan gewerkt heb zijn o.a. de feature film "Pim & Pom, het grote avontuur" en de RTL serie "StoryZoo". Zie voor alle projecten de categorie Animatie.

Samen met Lotte van Elsacker maak ik illustraties onder de naam "Loezelot".

In 2019 heb ik "Atelier Altena" opgericht. Onder deze naam heb ik creatieve cursussen in gemeente Altena georganiseerd. Momenteel staan deze op pauze. 

Sinds 2020 ben ik onderdeel van JouwThuisstijl. Met een team experts verzorgen we creatieve oplossingen voor ondernemers die online persoonlijk en aansprekend willen zijn.  

Vragen, opmerkingen, een afspraak maken of offerte aanvragen? Neem even contact met me op!

Email: marloes@kiezebrink.com
Telefoon: +31 (0)6 17 60 23 21